dimarts, 19 d’agost del 2008

Ay,ay,ay...

Així com passen els dies , es nota que estam al mes d´agost! Inclús l´equip de La Mar de Coses comença a notar les inclemències de l´estiu, com per exemple, la dificultat de trobar convidats per el programa...ay , les vacances son per això , per no fer res de res. Ni una entrevista.Però en fi, com diu el nostro company Pedro Prieto, si no hay noticias hay que buscarlas!!!

I la veritat es que a Ib3 Radio això ho fem molt bé. Ahir varem ençatar la setmana sense problemes i avui dimarts la cosa va bé. Ara mateix son les 12.39 i entre entrevista i cançó , celebram la medalla de plata de Joan Llaneras i de Toni Tauler!!!

Avui a LA MAR...
Parlam amb Navajita Plateá que actuan anit a Eivissa, amb en Juan José Sierra, coordinador del Triatló Home de Ferro, amb el grup d´havaneres menorquí "Sa rosa dels vents", amb el director de cinema mallorquí Francis Expósito que ens presentarà el seu primer llargmetratge "Salsa al Duelo" que se estrenarà el proper 26 de setembre als cines Porto Pi de Palma...
Si hi ha sort tendrem l´oportunitat de entrevistar a La Fura dels Baus que ahir i avui estant presentant a Mallorca el seu darrer muntatge " SUB"...entre moltes coses més!!!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Ay,ay,ay, Sandra!

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig