dilluns, 4 d’agost del 2008

Sa Pinya Mallorquina ens alegra el dilluns!

Gràcies Marga de Sa Pobla, guapa! Ja ens ha arribat la caixa de pinya mallorquina ( sa Coca-cola mallorquina, més bona encara)! Quina alegría, ja tenim beguda per acompanyar els bocatas de les 11! Però, anem per feina, que vos he d´explicar les previsions d´avui! Per començar la secció PALO AMB SIFÓ, amb en Pep Noguera, contactarem amb Montse Gual de l´empresa catalana...







Coneixarem a Xavier Larsson, saxofonista ciutadallenc, guanyador del concurs Ramón Guzmán de Galicia...




Entrevista amb Carles Montoliu, Baró d'Albi, president de la fundació Castells Culturals de Catalunya que fan un concert avui dilluns a Eivissa dins el seu programa música als castells...

Posarem la nostra estora vermella per na Diana Navarro que demà fàrà un concert a Eivissa. Viatjarem fins a Madeira amb LA MAR DE VIATJES.


El guapo pianista David Gómez ens parlarà de la seva actuació "EL CONCIERTO DE LAS VELAS" (7 agost, 20.00 hores, Poble Español, Palma)


I moltes cosetes més...adeu!

2 comentaris:

CATI COBAS ha dit...

M'ha agradat molt es reportatje a sa actriz gallega i rockera!!! I m'estic comprand protector solar 90 per anar en Es Trenc...Una abraçada forta de Na Cati a Bons Aires que no pot posar en es seu blog res d'es viatje perque encara es seu hommo no ho ha dit!!!!

Anònim ha dit...

Hola¡¡¡ som fan incondicional¡
ara que ja em llevat s'aigo entre ses illes,totes feim una illa sola i la mar de plena de coses bones.
Gracies per omlpir de alegria els matins¡


besos a camionades.

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig