dimecres, 27 d’agost del 2008

Literatura i un ball amb papellones...

Entre moltes coses més! Com va amics meus?? Això s´acaba! Sí, quasi gaudint dels darrers matins amb tots voltros a través de les ones radiofòniques d´aquesta la nostra casa, IB3 Ràdio...
I , per supost, vivim els darrers moments d´aquesta temporada amb un sentit poètic, literàri i engrescador. En Pep Noguera viu a Formentor des de dilluns passat i es qui s´encarrega d´establir un pont invisible pero molt sòlid entre noltros i les "Converses Literàries a Formentor 2008" que s´han impulsat de bell nou per recuperar l´esperit de les originals "Conversaciones poéticas en Formentor" que es varen celebrar a finals de la dècada dels 50 i que varen donar orígens a principi dels 60, de la convocatòria dels "Premios Internacionales de Literatura"...

Avui tendrà lloc a Eivissa per tercer any consecutiu el "BAILE DE LAS MARIPOSAS" , una bona ocasió per poder aconseguir algún objecte d´algún famòs amb l´objectiu de aconseguir doblers per una ONG que inverteix amb les primeres necessitats dels infants més desafavorits.



Parlarem dels bons vins de Mallorca amb Georg Weimert que ha estat el propulsor de la publicació de la primera guia de vins i bodegues de la nostra comunitat en alemany destinada a propulsar la venda dels nostros vins a Alemanya. Com que l´edició es magnífica i molt cuidada aviat s´editarà en català i en castellà...Visitau el web El mallorquí.

MALLORCA WEIN 08/09



Menorca, i més concretament el port de Maó, és l´escenari de la VI Copa del Rei de vaixells d´època, parlarem amb el senyor LLuís Barca, President del club marítim de Maó.
I moltes cosetes més!

3 comentaris:

Mª Ángeles Cantalapiedra ha dit...

Ayyyyyyyy, qué alegría más pistonuda, saber que volvéis a tener espacio.
¿Qué no sabes quién soy? No te lo perdono aunque da igual, soy resistente a las frustraciones y gracias a Cati Cobas en su blog me he enterado de esta grandísima noticia.
Lástima que el blog esté escrito en mallorquin y no me entere, pero bueno, saber que os va bien es lo más importante.
te recuerdo..., me Llamo Lola, Sandra.
Un besazo enorme y MILES DE FELICIDADES

Mª Ángeles Cantalapiedra ha dit...

Por cierto..., sí, soy yo de nuevo, Lola, que digo que el blog es una monada, qué colorido, qué fotos, qué guapos sois todos.
Bueno, ya me callo... de momento porque mi lema es "antes muerta que callada.
Jajajaja, de verdad, delicioso el blog.

Anònim ha dit...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig